Comenius Partner

COMENIUS PARTNER:Το σχολείο μας συμμετείχε τη διετία 2013-2015 σε ευρωπαϊκή σύμπραξη σχολείων μαζί με σχολεία από άλλες επτά χώρες

8 Σεπ 2020

Αγιασμός

Σας ενημερώνουμε πως λόγω των εκτάκτων καταστάσεων ο αγιασμός για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 11.30.

Την ημέρα αυτή:

  1. οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά με τσάντα (στις 8.00) παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη επικοινωνία μας)
  2. Στις 11.30 θα γίνει ο αγιασμός και στις 12.00 περίπου μετά τον αγιασμό οι μαθητές  θα αποχωρήσουν. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι γονείς ειδικά των μικρών μαθητών να τα παραλάβουν αυτοπροσώπως ή να έρθουν σε συνεννόηση με τους δασκάλους των τάξεων.
  3. Γονείς που θα θέλουν να παραβρεθούν στον αγιασμό θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν από την  είσοδο του σχολείου (καγκελόπορτα)
  4. Ζητούμε τη συνεργασία σας στην τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων (χρήση μάσκας και αντισηπτικού, προσωπικό παγούρι κτλ). Παρακαλούμε να διευκολύνετε τη λειτουργία του σχολείου και το έργο των εκπαιδευτικών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: