Comenius Partner

COMENIUS PARTNER:Το σχολείο μας συμμετείχε τη διετία 2013-2015 σε ευρωπαϊκή σύμπραξη σχολείων μαζί με σχολεία από άλλες επτά χώρες

7 Απρ 2020

Σύγχρονη εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε πως από σήμερα Δευτέρα 6/4 οι εκπαιδευτικοί των τάξεων του σχολείου μας θα έρθουν σε επαφή μαζί σας προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα σύγχρονης επικοινωνίας με τους μαθητές των τμημάτων τους. Οι ώρες και η συχνότητα αυτού του είδους επικοινωνίας θα καθοριστούν κατά περίπτωση ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, την ευχέρεια χρήσης Η/Υ, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό κάθε οικογένειας κτλ.
Επισημαίνεται πως η όλη διαδικασία της ασύγχρονης (EDMODO) αλλά και σύγχρονης που θα γίνει από δω πέρα γίνεται ώστε να διατηρηθεί η επαφή μαθητών -σχολείου και όχι γαι να αγχώνονται εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές. Επομένως ενθαρρύνουμε και προτρέπουμε τους μαθητές να συμμετέχουν αλλά σε χρόνο που αυτοί θέλουν και μπορούν. η συμμετοχή όλων μπορεί να μήν είναι υποχρεωτική αλλά είναι αναγκαία τόσο για να υπάρχει επαφή  με τα μαθήματα όσο και γαι την κοινωνικοποίησή τους.
Να έχετε όλοι υγεία
Ο Διευθυντής
Ηλίας Καλαμπούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: