Comenius Partner

COMENIUS PARTNER:Το σχολείο μας συμμετείχε τη διετία 2013-2015 σε ευρωπαϊκή σύμπραξη σχολείων μαζί με σχολεία από άλλες επτά χώρες

23 Μαρ 2020

Έναρξη ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,

Εγκαινιάζουμε σήμερα έναν νέο τρόπο επικοινωνίας,  ο οποίος μαζί με την ιστοσελίδα του σχολείου http://dimmesim.blogspot.com/ θα αποτελούν από εδώ και στο εξής τον βασικό τρόπο επικοινωνίας μας ακόμα κι όταν τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε.

Όπως ήδη γνωρίζετε η λειτουργία των σχολείων έχει ανασταλεί μέχρι τις 10 Απριλίου και έχουν ήδη ματαιωθεί όλες οι εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης του 1821. Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο το νωρίτερο και αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά στις 27 Απριλίου.

Τις επόμενες ημέρες και ώρες οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας για να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές/τριες  θα εργάζονται.

Επειδή το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι υπερφορτωμένο και με πολλά προβλήματα αυτές τις ημέρες θα συστήσω και στους εκπαιδευτικούς να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους διδακτικής προσέγγισης για επαναλήψεις και εμπέδωση της ήδη διδαχθείσας ύλης.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να τηλεφωνείτε στο σχολείο εργάσιμες ώρες και ημέρες ή να στέλνετε e-mail στο mail@dim-mesim.thess.sch.gr.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό μείνετε σπίτι, κρατήστε τα παιδιά σπίτι για να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί το συντομότερο δυνατό
                                                                                                          Ο Δ/ντής του Σχολείου
                                                                                                           Ηλίας Καλαμπούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: