Comenius Partner

COMENIUS PARTNER:Το σχολείο μας συμμετείχε τη διετία 2013-2015 σε ευρωπαϊκή σύμπραξη σχολείων μαζί με σχολεία από άλλες επτά χώρες

20 Σεπ 2018

Εκδρομή στην Αθήνα – Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων


Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας πρόκειται να δεσμεύσει ημέρα και ώρα επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων την περίοδο Φεβρουάριος-Μάρτιος 2019.  Για το σκοπό αυτό προγραμματίζεται εκπαιδευτική εκδρομή για μαθητές Ε’ και Στ’ και υποχρεωτικά γονείς-συνοδούς στην Αθήνα, καθώς  και επισκέψεις και σε άλλους χώρους εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και αξιοθέατα.
Αυστηρή Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των μισών μαθητών.
Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ενημερώστε μας για την πρόθεση συμμετοχής ή όχι στην εκδρομή. Στη συνέχεια και εφόσον οι δηλώσεις υπερκαλύπτουν τον αριθμό των μισών μαθητών θα πρέπει μέχρι αρχές Νοεμβρίου να δοθεί προκαταβολή 20€/άτομο προκειμένου να δεσμευτεί ξενοδοχείο και λεωφορείο (Η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο αν δεν πραγματοποιηθεί η εκδρομή).
Οι τιμές των ξενοδοχείων έχουν αυξηθεί τα δύο τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Το κόστος της εκδρομής αναμένεται περίπου στα 130€-150€ (μαζί με τη βραδινή έξοδο σε ταβέρνα με μουσική) και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών, τη διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία και την χρονική περίοδο που θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή.
Σε κάθε περίπτωση το τριήμερο της εκδρομής θα οριστικοποιηθεί αρχές Νοεμβρίου όταν ανοίξει το σύστημα κρατήσεων της Βουλής
                                                                           Ο  Δ/ντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: