Comenius Partner

COMENIUS PARTNER:Το σχολείο μας συμμετείχε τη διετία 2013-2015 σε ευρωπαϊκή σύμπραξη σχολείων μαζί με σχολεία από άλλες επτά χώρες

2 Φεβ 2018

"Η τσάντα στο Σχολείο"

Σας ενημερώνουμε ότι, με τη με αρ. πρωτ. 49/30-11-2017 Πράξη του ΔΣ του ΙΕΠ και την με αρ. πρωτ. Φ.7/219218 /Δ1/13-12-2017 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, εγκρίθηκε  η δράση με θέμα: « Η τσάντα στο σχολείο».
Με τη συγκεκριμένη δράση καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου για τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, στο σχολείο. H τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί έως την Δευτέρα. Η δράση απευθύνεται στους μαθητές όλων των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων της χώρας, και θα υλοποιηθεί από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του ιδίου έτους και μετέπειτα από την έναρξη κάθε διδακτικού έτους έως την λήξη του.
Στο Σχολείο μας έχει αποφασιστεί η δράση να πραγματοποιείται κάθε πρώτο (1ο) ημερολογιακό Σαββατοκύριακο του μήνα με έναρξη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου 2018 (Παρασκευή 2/2 έως Δευτέρα 5/2).
Οι μαθητές/τριες υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών θα αφήνουν τις τσάντες στο σχολείο και κάθε τάξη θα διαφοροποιεί κατάλληλα το πρόγραμμα της και τις εργασίες της, ώστε η δράση να εκπληρώνει τους στόχους της

                                                                             Ο Διευθυντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: