Comenius Partner

COMENIUS PARTNER:Το σχολείο μας συμμετείχε τη διετία 2013-2015 σε ευρωπαϊκή σύμπραξη σχολείων μαζί με σχολεία από άλλες επτά χώρες

2 Οκτ 2014

Ενημέρωση για Σχολή Γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ίδρυσε και θέτει σε λειτουργία Σχολές Γονέων. Το έργο υλοποιεί το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Πρόκειται για Δωρεάν Ομάδες Συμβουλευτικής Γονέων που θα μπορεί να γίνονται ένα απόγευμα την εβδομάδα στο σχολείο μας με συντονιστή ή συντονίστρια επαγγελματία ψυχολόγο ή κοινωνιολόγο. 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καλεί τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 17/10/2014 στο σχολείο. Το τμήμα θα λειτουργεί ένα απόγευμα την εβδομάδα, ημέρα  και ώρα που θα συναποφασιστεί και θα διαρκέσει, ανάλογα με την ενότητα που θα επιλεχτεί, για 8 ή 16 συναντήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του κατάλληλου αριθμού ενδιαφερομένων (18-20 άτομα)

                                                                         Ο Δ/ντης του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: